Η Εταιρία

               

Τα ποιοτικά και επώνυμα ελαστικά δεν είναι  πλέον προνόμιο. Έιναι ευθύνη και καθήκον όλων να χρησιμοποιόυμε στα οχήματα μας, αξιόπιστα ελαστικά, τα οποία να παρέχουν άνεση, οικονομία, αλλά πάνω από όλα ασφάλεια.


Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Το elastikacy.com φέρνει την έπανασταση στην αγορά ελαστικών, παρέχοντας σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν ποιοτικά και επώνυμα ελαστικά για το αυτοκίνητο τους, χωρις να χρειαστέι να πληρώσουν εξωφρενικές τιμές.

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Το elastikacy.com παρέχει την δυνατότητα στον καταναλώτη να επιλέξει και να παραγγέιλει τα ελαστικά που θέλει, κατευθείαν απο τους μεγαλυτερους προμηθευτές στην Ευρώπη, και να τα παραλάβει με την αμέσως επόμενη παραλαβή ελαστικών της εταιρίας μας, μειώνοντας έτσι δραματικά το κόστος.

Η ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
Με την συνεργασία της εταιρίας μας με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της Ευρώπης, τώρα έχετε στη διάθεση σας εκατοντάδες ελαστικά για να κάνετε την επιλογή σας, πάντοτε με πλήρη αναφορά προδιαγραφών. Και τώρα με πληροφορίες ενεργείακης απόδοσης όλων των ελαστικών, (Ευρωπαική Σήμανση -LABEL) έτσι ώστε να μπορέιτε να κάνετε συνειδητές επιλογές στην αγορά των ελαστικών σας σε όσον αφορά κράτημα, φρενάρισμα, καταναλώση και εξωτερικού θορύβου, χωρίς να χρειάζεται πλέον να βασίζεστε στις γνωμες και απόψεις ‘’είδικων’’.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ
Αγοράζοντας απο το ElastikaCy.com μπορέιτε να έιστε σίγουροι ότι πάιρνετε την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.
 Αυτό γιατί εμέις κάνουμε για εσάς την πιο εκτεταμένη έρευνα αγορας.
Με την χρήση του πλέον πιο εξιδεικευμένου λογισμικού, η πλατφόρμα αναζήτησης του ElastikaCy.com αναλύει τα δεδομένα απο όλους τους προμηθευτές σε ζωντανό χρόνο, και επιλέγει πάντα την πιο χαμηλή τιμή για κάθε συγκεκριμένο προιόν, ετσί ώστε να μπορέιτε εσεις να πέρνετε πάντοτε την καλύτερη τίμη. Εγγυημένα.

*έρευνα αγοράς σε 20 κοίνα μεγέθη απο επώνυμους κατασκέυαστες, δέιχνει το ElastikaCy.com πιο φθήνο κατά 35% μέσο όρο απο τις λιάνικες τιμές πωλήσεως των συγγεκριμένων ελαστικών, ενω σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει το 50%.